Artist? Tilby dine tjenester!

Annonser underholdning, musikk m.m. gratis!
Vi lar artister tilby sine tjenester - gratis!
Det er slutt på tiden der artister måtte velge mellom enten å kjempe seg gjennom vær og vind med stiftemaskin, papirlapper som våpen i kampen for kunder, eller å la et eventbyrå ta markedsføringsjobben (men også store deler av inntektene...)

Ved å tilby dine/deres tjenester på Underholdning.no, blir du/dere funnet av potensielle kunder mens du sitter i en tørr sofa - uten at det koster deg/dere ei krone! Det eneste vi krever er at du/dere gir kunder som finner deg/dere via oss 10 % rabatt. Se mer under.

Du må (heldigvis) gi kunden 10 % rabatt!
Det eneste vi krever, er at du/dere gir kunden 10 % rabatt i forhold til din/deres gjeldende prisliste. Er ikke det kjipt da, sier du kanskje? Nei, sier vi. Vi mener faktisk at denne (lille) rabatten gjør kunden mer villig til å handle, og sørger for en fornøyd kunde. Og fornøyde kunder kommer tilbake, samtidig som de snakker videre om deg/dere... Win-win, ville din fetter som har tatt kveldskurs på BI sagt...

10 % rabatt regnes ut fra din gjeldende prisliste, eller priser opplyst på nettside, ditt reklamemateriell etc. Rabatten gis direkte til kunde.

Kunder som finner deg via Underholdning.no blir gjort oppmerksomme på at de kan kreve 10 % rabatt på artister/tilbydere som er listet hos oss. Derfor vil de fleste kunder som finner deg/dere via Underholdning.no forespørre denne rabatten. Om de ikke gjør det, anmoder vi om at du/dere likevel gir denne rabatten. Husk at god service gir fornøyde kunder...

Hvem kan annonsere på Underholdning.no?
Alle som tilbyr underholdning og tjenester som bekrevet på våre aktuelle undersider kan tilby sine tjenester via oss. Dette gjelder enten underholdning/tjenester tilbys som privatperson eller firma. Husk at underholdning/tjenester som tilbys via Underholdning.no må holde en slik kvalitet at de forsvarer prisen du/dere tar, og gjør kundene fornøyde. Dette er ditt/deres ansvar!

Oppgjør, da?
Oppgjør skjer direkte mellom deg/dere og kunden. Enkelt og greit.

Husk skatt!
Husk at du/dere er selv er ansvarlig for å trekke skatt og avgifter av inntekter opptjent som følge av annonsering av tjenester via Underholdning.no! For ytterligere info om skatt og avgifter, viser vi til Skatteetaten.

Hva venter du på?
Følg menyen til den type underholdning du tilbyr / de anledninger/arrangementer du/dere tilbyr skreddersydd underholdning til, og legg igjen en velformulert annonsering av dine/deres tjenester her.