Dans som underholdning, Bergen

Dansere som tar oppdrag i Bergen
Dans er fortryllende underholdning som gir en helt spesiell stemning i et lokale. Enten det er følsom og kunsterisk dans, grasiøs ballett, imponerende swing, småfrekk magedans, latinodans, kul breakdance, akrobatisk hip-hop eller en fyrrig flamenco som utføres på scenen eller på dansegulvet, så senker stillheten seg i lokalet, og publikum sitter med åpen munn og følger med...
En slik opplevelse setter stemningen blant gjestene, og du kan være sikker på at de får noe å snakke om rundt bordet etterpå. Dansen blir også husket av gjestene lenge etterpå, det kan vi nærmest garantere. Så om de opplever akkurat dette på DIN fest eller DITT arrangement, så kan du være sikker på at de vil huske festen din/arrangementet ditt i lang tid.

Finn dansere  i Bergen
(Dansere: tilby dine tjenester!)

Nedenfor kan du finne dansere som tilbyr underholdning/show med dans til DIN fest / DITT arrangement i Bergen og omegn. Referér til at du har funnet danser(e) her på Underholdning.no om du vil booke, og krev 10 % rabatt! Legg gjerne igjen din vurdering av danseren/danserne etter utført oppdrag. Trykk "svar" på innlegget/annonsen under for å gjøre dette. Takk!

Er du danser og tilbyr underholdning i Bergen? Legg til et et kort innlegg i kommentarfeltet under, hvor du beskriver tjenestene du/dere tilbyr. Det er gratis å bruke Underholdning.no, det eneste vi krever, er at du/dere gir brukere som finner dine/deres tjenester via oss 10 % rabatt på bookingen (mer info for artister her!) Win-win, kaller vi det!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom danser og kunde. Lykke til!