Musikk til dans i Trondheim

Finn musikere/band som spiller musikk til dans i Bergen

Det bli itj fæst uten skinnvæst, hevdes det i Trøndelag. Men det blir jaggu ikke noe særlig til fest uten musikk heller...

Om man har en musiker eller et band som spiller live til dans, så blir det en egen stemning på festen. Da fylles dansegulvet med folk, og lokalet fylles med god stemning. I tillegg blir det erfaringsmessig også mindre konflikter og alkoholforbruk - i tillegg til at festdeltakere faktisk synes festen er morsommere. Så hva venter du på?

Det finnes mange band og musikere i Trondheim som tilbyr å ta spille til dans på fester og arrangementer. Og mange av disse holder et høyt nivå, i tillegg til at det ikke trenger å koste skjorta å leie dem inn. Se om du finner noen som kan passe til din fest nederst på denne siden. Lykke til!

Finn musikk til dans  i Trondheim
(Musikere/band: tilby musikk!)

Nedenfor kan du finne musikere og band som tilbyr musikk til dans i Trondheim og omegn. Referér til at du har funnet artist/band her på Underholdning.no om du vil booke, og krev 10 % rabatt! Legg gjerne igjen din vurdering av artist/band etter utført oppdrag. Trykk "svar" på innlegget/annonsen under for å gjøre dette. Takk!

Er du/dere musiker/band og tilbyr underholdning i Trondheim? Legg til et et kort innlegg i kommentarfeltet under, hvor du beskriver tjenestene du/dere tilbyr. Gjerne en link til video av klipp på YouTube e.l. om du har. Det er gratis å bruke Underholdning.no. Det eneste vi krever, er at du/dere gir brukere som finner deres tjenester via oss 10 % rabatt på bookingen (mer info for artister her!) Win-win, kaller vi det!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom artist/band og kunde. Lykke til!