DJ i Oslo

Finn DJ i Oslo
Party på gang? Med en DJ vil du kunne skape god stemning for deg selv og dine gjester, uansett om det er bryllup, firmafest, en feiring, julebord, eller bare en fest for festens skyld du skal arrangere.
En god DJ skaper liv og røre på dansegulvet utover kvelden, men samtidig kan han/hun også skape en magisk og fin stemning tidligere på kveld, ved mottakelse, minglestund, rundt matbordet e.l. Og du er heldig som skal arrangere fest i Oslo eller omegn, for her er det tett mellom gode DJ-er. Nedenfor kan du se DJ-er du kan booke, med rabatt til og med. Så hva venter du på? Party on!

Finn DJ i Oslo
(DJ-er: tilby underholdning!)

Nedenfor kan du finne DJ-er som spiller til fest og arrangementer i Oslo og omegn. Referér til at du har funnet DJ-en her på Underholdning.no om du vil booke, og krev 10 % rabatt! Legg gjerne igjen din vurdering av DJ etter utført oppdrag. Trykk "svar" på innlegget/annonsen under for å gjøre dette. Takk!

Er du DJ og tilbyr spillejobber i Oslo og omegn? Legg til et et kort innlegg i kommentarfeltet under, hvor du beskriver tjenestene du tilbyr. Legg gjerne ved en link til lydklipp/video deg selv på YouTube e.l. om du har. Det er gratis å bruke Underholdning.no. Det eneste vi krever, er at du gir brukere som finner dine tjenester via oss 10 % rabatt på bookingen (mer info for DJ-er her!) Win-win, kaller vi det!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom DJ og kunde. Lykke til!