DJ i Trondheim

Finn DJ i Oslo
Arrangere party i Trondheim? Kanskje det er på tide å ta "trønderfæsten" et steg videre fra "vømmøl" og munnharpe? Med en DJ til å stå for musikken, er du garantert fete beats og god stemning utover kvelden.
Men hvilke DJ-er kan leies til å spille på fest i Trondheim og omegn? Heldigvis er bartebyen så mye mer enn bare danseband-entusiaster og trønderrockere (ikke at det er noe galt med det, men det er greit med litt variasjon...) Det er faktisk mange gode DJ-er i Trondheim, selv om de fleste av dem ikke er så kjente. Men nederst på denne siden får de presentere seg selv, og du kan booke dem - med rabatt! :)

Finn DJ i Trondheim
(DJ-er: tilby underholdning!)

Nedenfor kan du finne DJ-er som spiller til fest og arrangementer i Trondheim og omegn. Referér til at du har funnet DJ-en her på Underholdning.no om du vil booke, og krev 10 % rabatt! Legg gjerne igjen din vurdering av DJ etter utført oppdrag. Trykk "svar" på innlegget/annonsen under for å gjøre dette. Takk!

Er du DJ og tilbyr spillejobber i Trondheim? Legg til et et kort innlegg i kommentarfeltet under, hvor du beskriver tjenestene du tilbyr. Gjerne med en link til lydklipp/video av deg selv, om du har. Det er gratis å bruke Underholdning.no. Det eneste vi krever, er at du gir brukere som finner dine tjenester via oss 10 % rabatt på bookingen (mer info for artister her!) Win-win, kaller vi det!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom DJ og kunde. Lykke til!