Underholdning / Aktiviteter firmafest, Oslo

Finn underholdning og aktiviteter til firmafest i Oslo og omegn
På denne siden finner du underholdning og aktiviteter skreddersydd til firmafester i Oslo. Se også våre egne sider for julebord og private fester.
Skal du arrangere firmafest? Juhu - det er gøy! Da har du sjansen til å være med å påvirke et av årets høydepunkter for dine kolleger. Men sørg for at festen blir minneverdig, og at stemningen blir god. Nøkkelen til dette er å aktivisere festdeltakerne. Dette gjøres på en glimrende måte gjennom aktiviteter og underholdning. Oftest kan aktiviteter/underholdning til firmafest deles i tre kategorier:

-Aktiviteter for de ansatte. Her er alle med, og dere gjør noe sammen, noe som styrker samholdet. Dette kan være alt fra klatring og paintball til bowling eller pubquiz. Disse aktivitetene kommer gjerne nokså tidlig på programmet.
-Underholdning/show. Stand-up, revyinnslag, trylling/magi, konsert e.l. Gjerne under bordsetting. Dette skaper en løs og ledig stemning som sitter i resten av kvelden.
-Musikk til dans. Band/DJ som skaper liv på dansegulvet er et "must" på en vellykket firmafest.

Avhengig av behov, kan dere leie inn artister/utstyr til en eller flere av kategoriene over (eller til alle for skikkelig höjdare av en firmafest!) Nedenfor finner du artister/aktører som tilbyr disse tjenestene med rabatt, så kjør på! :)

Finn underholdning/aktiviteter til firmafest i Oslo
(Artister/aktører: tilby underholdning/aktiviteter!)

Nedenfor kan du finne artister/aktører som tilbyr aktiviteter og underholdning skreddersydd for firmafester i Oslo og omegn. Referér til at du har funnet artisten/aktøren her på Underholdning.no om du vil booke, og krev 10 % rabatt! Legg gjerne igjen din vurdering av artisten/aktøren etter utført oppdrag. Trykk "svar" på innlegget/annonsen under for å gjøre dette. Takk!

Tilbyr du underholdning/aktiviteter til firmafester? Legg til et et kort innlegg i kommentarfeltet under, hvor du beskriver tjenestene du tilbyr. Husk at du må ha en veltestet tjeneste som du vet fungerer profesjonellt for å tilby aktivitet/underholdning til firmafester. Her er forventningene høye! Det er gratis å bruke Underholdning.no, det eneste vi krever er at du gir brukere som finner dine tjenester via oss 10 % rabatt på bookingen (mer info for artister/aktører her!) Win-win, kaller vi det!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom artist/aktør og kunde. Lykke til!