Underholdning / Aktiviteter firmafest, Stavanger/Sandnes

Finn underholdning og aktiviteter til firmafest i Stavanger, Sandnes og omegn
På denne siden finner du underholdning og aktiviteter skreddersydd til firmafester i Trondheim. Se også våre egne sider for julebord og private fester.
Firmafest på gang i Stavanger, Sandnes eller omegn? Så kjekt då!

Å arrangere en firmafest kan kanskje virke som et ork for noen, men sannheten er at det er mer moro knyttet til det enn det er stress. Man får tross alt sjansen til å overraske og glede kolleger, samtidig som man får seg en god fest selv. Usikker på hvordan dere skal legge opp løpet? Her er et opplegg som ofte fungerer bra for firmafester:

-Aktiviteter for de ansatte. Her er alle med, og dere gjør noe sammen, noe som styrker samholdet. Dette kan være alt fra klatring og paintball til bowling eller pubquiz. Disse aktivitetene kommer gjerne nokså tidlig på programmet.
-Underholdning/show. Stand-up, revyinnslag, trylling/magi, konsert e.l. Gjerne under bordsetting. Dette skaper en løs og ledig stemning som sitter i resten av kvelden.
-Musikk til dans. Band/DJ som skaper liv på dansegulvet er et "must" på en vellykket firmafest.

Avhengig av behov, kan dere leie inn artister/utstyr til en eller flere av kategoriene over (ofte alle for skikkelig höjdare av en firmafest!) Nedenfor finner du artister/aktører som tilbyr disse tjenestene med rabatt, så kjør på! :)

Finn underholdning/aktiviteter til firmafest i Stavanger/Sandnes
(Artister/aktører: tilby underholdning/aktiviteter!)

Nedenfor kan du finne artister/aktører som tilbyr aktiviteter og underholdning skreddersydd for firmafester i Stavangerområdet. Referér til at du har funnet artisten her på Underholdning.no om du vil booke, og krev 10 % rabatt! Legg gjerne igjen din vurdering av artist/aktør etter utført oppdrag. Trykk "svar" på innlegget/annonsen under for å gjøre dette. Takk!

Tilbyr du underholdning/aktiviteter til firmafester? Legg til et et kort innlegg i kommentarfeltet under, hvor du beskriver tjenestene du tilbyr. Husk at du må ha en veltestet tjeneste som du vet fungerer profesjonellt for å tilby aktivitet/underholdning til firmafester. Her er forventningene høye! Det er gratis å bruke Underholdning.no, det eneste vi krever er at du gir brukere som finner dine tjenester via oss 10 % rabatt på bookingen (mer info for artister/tjenestetilbydere her!) Win-win, kaller vi det!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom artist/aktør og kunde. Lykke til!