Underholdning / Aktiviteter firmafest, Trondheim

Finn underholdning og aktiviteter til firmafest i Bergen og omegn
På denne siden finner du underholdning og aktiviteter skreddersydd til firmafester i Trondheim. Se også våre egne sider for julebord og private fester.
Arrangere firmafest i Trønderhovedstaden Trondheim? Tøfft! Det blir nok livlige greier, tror du ikke det?
En livlig firmafest er bra, men sørg for at den den ikke bikker over til rølpete. Sørg også samtidig for at alle de ansatte inkluderes, og føler at de er "med". På den måten vil firmafesten kunne gi et løft til organisasjonen. Dette skal være en fest alle husker lenge og vel - på en positiv måte! Et vanlig opplegg, og ofte suksessfullt, opplegg for en firmfest, er som følger:

-Aktiviteter for de ansatte. Her er alle med, og dere gjør noe sammen, noe som styrker samholdet. Dette kan være alt fra klatring og paintball til bowling eller pubquiz. Disse aktivitetene kommer gjerne nokså tidlig på programmet.
-Underholdning/show. Stand-up, revyinnslag, trylling/magi, konsert e.l. Gjerne under bordsetting. Dette skaper en løs og ledig stemning som sitter i resten av kvelden.
-Musikk til dans. Band/DJ som skaper liv på dansegulvet er et "must" på en vellykket firmafest.

Avhengig av behov, kan dere leie inn artister/utstyr til en eller flere av kategoriene over (ofte alle for skikkelig höjdare av en firmafest!) Nedenfor finner du artister/aktører som tilbyr disse tjenestene med rabatt, så kjør på! :)

Finn underholdning/aktiviteter til firmafest i Trondheim
(Artister/aktører: tilby underholdning/aktiviteter!)

Nedenfor kan du finne artister/aktører som tilbyr aktiviteter og underholdning skreddersydd for firmafester i Trondheim og omegn. Referér til at du har funnet artist/aktør her på Underholdning.no om du vil booke, og krev 10 % rabatt! Legg gjerne igjen din vurdering av artist/aktør etter utført oppdrag. Trykk "svar" på innlegget/annonsen under for å gjøre dette. Takk!

Tilbyr du underholdning/aktiviteter til firmafester? Legg til et et kort innlegg i kommentarfeltet under, hvor du beskriver tjenestene du tilbyr. Husk at du må ha en veltestet tjeneste som du vet fungerer profesjonellt for å tilby aktivitet/underholdning til firmafester. Her er forventningene høye! Det er gratis å bruke Underholdning.no, det eneste vi krever er at du gir brukere som finner dine tjenester via oss 10 % rabatt på bookingen (mer info for artister/aktører her!) Win-win, kaller vi det!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom artist/aktør og kunde. Lykke til!