Foredrag i Trondheim

Finn forelesere som tilbyr foredrag i Bergen
Trøndere er gjerne litt treige. Derfor sitte det kanskje langt inne å organisere noe foredrag i bedriften eller organisasjon? Og hva er vitsen, egentlig? Vi har det jo helt greit i dag - det skurer og går! Husk at "enda greiere er enda bedre"! Tenk på det...
Nedenfor kan du finne foredragsholdere som kan hjelpe til med å gjøre dine medarbeidere litt mer motiverte. Kanskje til og med litt mer kreative og enda mer sprudlende? Hvem vet? Se foredragsholdere som tilbyr motiverende og underholdende foredrag som passer for alle. Med rabatt (!) Lykke til!

Finn inspirerende foredrag  i Trondheim/Trøndelag
(Fordragsholdere: tilby dine tjenester!)

Nedenfor kan du finne inspirerende foredrag som passer til din bedrift, ditt kick-off, ditt seminar, ditt møte, ditt kurs +++ i Trondheim og omegn. Referér til at du har funnet foredragsholder her på Underholdning.no om du vil booke, og krev 10 % rabatt! Legg gjerne igjen din vurdering av foredragsholderen etter utført oppdrag. Trykk "svar" på innlegget/annonsen under for å gjøre dette. Takk!

Tilbyr du foredrag i Trondhei/Trøndelag? Legg til et et kort innlegg i kommentarfeltet under, hvor du beskriver tjenestene du/dere tilbyr. Dette må være foredrag av en generell karakter, som passer de fleste ansatte i de fleste bedrifter, gjerne med en underholdningsverdi (ikke fagorienterte foredrag rettet mot fagpersoner). Det er gratis å bruke Underholdning.no, det eneste vi krever, er at du/dere gir brukere som finner dine/deres tjenester via oss 10 % rabatt på bookingen (mer info for artister her!) Win-win, kaller vi det!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom foredragsholder og kunde. Lykke til!