Julebord med underholdning, Oslo

Finn Underholdning til Julebord i Bergen
Julebord er blodig alvor! Bedrifter og organisasjoner som har forsøkt å kutte julebord, har ved flere tilfeller oppdaget at økning i misnøye blant de ansatte koster dem mer å håndtere enn hva et julebord koster å arrangere.... Julebordet er rett og slett et av årets høydepunkt for mange ansatte rundt omkring i bedrifter og organisasjoner. Og slike følelser er ikke noe man tuller med!

Men det er forskjell på gode og dårlige julebord. Et godt julebord kan være en win-win-situasjon, hvor de ansatte føler de får noe igjen fra bedriften, mens bedriften/organisasjonen kan oppnå en merverdi gjennom at medarbeiderne hygger seg i lag. Dette gir motiverte og fornøyde medarbeidere, samtidig som det kan styrke samholdet i arbeidsgrupper.
God underholdning kan være nøkkelen til et julebord med positiv stemning, som blir husket som noe positivt i ettertid. Nederst på denne siden finner du artister som tilbyr underholdning skreddersydd til julebord i Oslo og omegn, samt restauranter/tilbydere som har komplette julebordspakker med mat og underholdning. Med rabatt til og med. Så kjør på, her blir det fest!

Finn underholdning/julebord i Oslo
(Artister/restauranter: tilby underholdning/julebord!)

Nedenfor kan du finne artister som tilbyr underholdning skreddersydd for julebord i Oslo og omegn, eller restauranter/spisesteder som tilbyr komplette julebordspakker med mat og underholdning. Referér til at du har funnet artisten/julebordspakken her på Underholdning.no om du vil booke, og krev 10 % rabatt! Legg gjerne igjen din vurdering av artisten/spisestedetetter utført oppdrag. Trykk "svar" på innlegget/annonsen under for å gjøre dette. Takk!

Tilbyr du underholdning på julebord? Eller komplett julebordspakke inkl. mat og underholdning? Legg til et et kort innlegg i kommentarfeltet under, hvor du beskriver tjenestene du tilbyr. Det er gratis å bruke Underholdning.no, det eneste vi krever er at du gir brukere som finner dine tjenester via oss 10 % rabatthele bookingen (gjelder både artister og spisesteder som tilbyr "julebordspakker" med mat/underholdning (rabatt gis på alt!)) Win-win, kaller vi det!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom artist og kunde. Lykke til!