Julebord med underholdning, Stavanger/Sandnes

Finn Underholdning til Julebord i Bergen
Julebord, ja... Skulle vi kanskje droppet julebordet i år? Mange ledere i bedrifter og organisasjoner har vært inne på den tanken før deg. Og mange av disse igjen har blitt svette i skjortekragen da de har oppdaget den misnøyen beslutningen om å droppe julebord har ført med seg blant de ansatte. Og misfornøyde ansatte, er det; A) en potensielt stor kostnad, eller B) ikke så viktig?
Nederst på denne siden finner du artister som tilbyr underholdning skreddersydd til julebord i Stavanger og Sandnes, i tillegg til restauranter/spisesteder som tilbyr julebordspakker med mat og underholdning. Med rabatt til og med. Så kjør på, her blir det fest!

Finn underholdning/ julebord i Stavanger/Sandnes
(Artister/tilbydere: tilby underholdning/julebord!)

Nedenfor kan du finne artister som tilbyr underholdning skreddersydd for julebord i Stavanger og Sandnes, i tillegg til restauranter/spisesteder som tilbyr julebordspakker med mat og underholdning . Referér til at du har funnet artisten/julebordspakken her på Underholdning.no om du vil booke, og krev 10 % rabatt! Legg gjerne igjen din vurdering av artisten/spisestedet/julebordspakken etter utført oppdrag. Trykk "svar" på innlegget/annonsen under for å gjøre dette. Takk!

Tilbyr du underholdning på julebord? Eller tilbyr du julebordpakker inkl mat og underholdning? Legg til et et kort innlegg i kommentarfeltet under, hvor du beskriver tjenestene du tilbyr. Det er gratis å bruke Underholdning.no, det eneste vi krever er at du gir brukere som finner dine tjenester via oss 10 % rabatt på bookingen (gjelder både artister og spisesteder som tilbyr "julebordspakker" med mat/underholdning (rabatt gis på alt!)) Win-win, kaller vi det!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom artist/tilbyder og kunde. Lykke til!