Kor i Bergen

Kor som tilbyr opptredener i Bergen
Korsang er vakkert og stemningsskapende. Å leie inn et kor som underholdning til ditt arrangement/din fest kan være et sterkt virkemiddel. Et kor gir rett og slett gjestene en wow-faktor som vil kunne få de til å huske begivenheten lenge og vel. Men hvilke kos kan du leie inn i Bergen?
Det finnes mange kor i Bergen, både mannskor, damekor og blandakor. Og nivået på mange av dem er høyt. Endel av korene er studentkor, som ofte har med seg dyktige korsangere fra hele Norge, mens andre kor igjen kanskje er spesialister på det erkebergenske... Og å leie inn et kor er faktisk ofte billigere enn man skulle tro, da mange kor baserer seg på frivillighet (en hobbyaktivitet for mange av de som synger i kor). Se nedenfor for kor du kan leie til opptredener i Bergen...

Finn Kor til opptredener i Bergen
(Kor: tilby opptredener!)

Nedenfor kan du finne kor som tilbyr underholdning i Bergen og omegn. Referér til at du har funnet koret her på Underholdning.no om du vil booke, og krev 10 % rabatt! Legg gjerne igjen din vurdering av koret etter utført oppdrag. Trykk "svar" på innlegget/annonsen under for å gjøre dette. Takk!

Tilbyr ditt kor opptredener for kunder? Legg til et et kort innlegg i kommentarfeltet under, hvor du beskriver tjenestene dere tilbyr. Det er gratis å bruke Underholdning.no, det eneste vi krever, er at dere gir brukere som finner deres tjenester via oss 10 % rabatt på bookingen (mer info for artister her!) Win-win, kaller vi det!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom kor og kunde. Lykke til!