Kor i Trondheim

Kor som tilbyr opptredener i Bergen
Korsang er nydelig, og et kor kan være prikken over i-en for din fest eller ditt arrangement. Bare tenk deg den magiske stemningen som oppstår når summingen og småpraten i et lokale plutselig og uventet blir avbrutt av et kraftfullt og samstemt kor som kommer glidende inn i folkemengden. Alle blir musestille, ser på hverandre med halvåpen og kjenner frysningene kommer nedover ryggen... Hvilke kor du kan booke til opptredener i Trondheim, sier du?
Å leie inn et kor er faktisk ofte billigere enn man skulle tro, da mange kor baserer seg på frivillighet (en hobbyaktivitet for mange av de som synger i kor). Se nedenfor for kor du kan leie til opptredener i Trondheim...

Finn Kor til opptredener i Trondheim
(Kor: tilby opptredener!)

Nedenfor kan du finne kor som tilbyr underholdning i Trondheim og omegn. Referér til at du har funnet koret her på Underholdning.no om du vil booke, og krev 10 % rabatt! Legg gjerne igjen din vurdering av koret etter utført oppdrag. Trykk "svar" på innlegget/annonsen under for å gjøre dette. Takk!

Tilbyr ditt kor opptredener for kunder? Legg til et et kort innlegg i kommentarfeltet under, hvor du beskriver tjenestene dere tilbyr. Det er gratis å bruke Underholdning.no, det eneste vi krever, er at dere gir brukere som finner deres tjenester via oss 10 % rabatt på bookingen (mer info for artister her!) Win-win, kaller vi det!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom kor og kunde. Lykke til!