Pianobar i Bergen

Finn Pianobar i Bergen
Har du et piano, så har du en pianobar! Og har du ikke et piano, så kan jaggu det ordnes også...
Se for deg stemningen i en pianobar: god atmosfære, latter, allsang og kjente, kjære toner... Hvorfor ikke ta med denne stemningen til DIN neste fest? Ved rett og slett å lage en "pop-up" pianobar! Det finnes mange piano-entertainere der ute som tar oppgaven med å styre pianobaren din. Og det trenger heller ikke koste skjorta. Så hva venter du på? Se artister som tilbyr å arrangere "pop-up pianobar" (med rabatt!) nederst på denne siden, og start planleggingen av festen din...

Artister som tilbyr pianobar i Bergen
(Piano-entertainere: tilby pianobar!)

Nedenfor kan du finne piano-entertainere som tilbyr å kjøre pianobar for én kveld i dine lokaler i Bergen og omegn. Referér til at du har funnet artisten her på Underholdning.no om du vil booke, og krev 10 % rabatt! Legg gjerne igjen din vurdering av pianobaren etter utført oppdrag. Trykk "svar" på innlegget/annonsen under for å gjøre dette. Takk!

Er du pianist og tilbyr pop-up pianobar i Bergen? Legg til et et kort innlegg i kommentarfeltet under, hvor du beskriver tjenestene du tilbyr. Gjerne en link til video av deg selv på YouTube e.l. om du har. Det er gratis å bruke Underholdning.no. Det eneste vi krever, er at du gir brukere som finner dine tjenester via oss 10 % rabatt på bookingen (mer info for artister her!) Win-win, kaller vi det!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom artist og kunde. Lykke til!