Pianobar i Stavanger/Sandnes

Finn Pianobar i Bergen
Vil du ha stemningen og atmosfæren fra en ekte pianobar på din neste fest?
Jo, det går an! Har du et piano tilgjengelig, så er veien kort til å åpne en "one night only pop-up pianobar". Og har du ikke piano, så kan ting fort ordne seg likvel (endel pianister kan medbringe piano...) Konseptet "pop-up pianobar" går ut på at man innreder et intimt lokale som en pianobar, for så å leie inn en dreven piano-entertainer som loser dere gjennom kvelden. Dette er en slager som underholdning til fest, og latteren og allsangen sitter løst i pianobaren...

Se nedenfor for artister som tilbyr å stille opp som piano-entertainer for en kveld...

Artister som tilbyr pianobar i Stavanger/Sandnes
(Piano-entertainere: tilby pianobar!)

Nedenfor kan du finne piano-entertainere som tilbyr å kjøre pianobar for én kveld i dine lokaler i Stavanger, Sandnes og omegn. Referér til at du har funnet artisten her på Underholdning.no om du vil booke, og krev 10 % rabatt! Legg gjerne igjen din vurdering av pianobaren etter utført oppdrag. Trykk "svar" på innlegget/annonsen under for å gjøre dette. Takk!


Tilbyr du pop-up pianobar i Stavangerområdet? Legg til et et kort innlegg i kommentarfeltet under, hvor du beskriver tjenestene du tilbyr. Gjerne en link til video av deg selv på YouTube e.l. om du har. Det er gratis å bruke Underholdning.no. Det eneste vi krever, er at du gir brukere som finner dine tjenester via oss 10 % rabatt på bookingen (mer info for artister her!) Win-win, kaller vi det!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom artist og kunde. Lykke til!