Pianobar i Trondheim

Finn Pianobar i Bergen
Har du et piano, så har du en pianobar! Det vil si: du KAN ha en pianobar! En "pop-up" pianobar med en ekte piano-entertainer. Og har du ikke et piano, så kan jaggu det ordnes også...
Gjenskap stemningen og atmosfæren i en ekte pianobar på din neste fest. En underholdende piano-entertainer som spiller akkurat det du og dine gjester ønsker, latter - og allsang!

Det finnes mange piano-entertainere der ute i Trondheim og omegn som glatt kan ta oppgaven med å styre pianobaren din! Og det trenger heller ikke koste skjorta. Så hva venter du på? Se artister som tilbyr å arrangere "pop-up pianobar" (med rabatt!) nederst på denne siden, og start planleggingen av festen din...

Artister som tilbyr pianobar i Trondheim
(Piano-entertainere: tilby pianobar!)

Nedenfor kan du finne piano-entertainere som tilbyr å kjøre pianobar for én kveld i dine lokaler i Trondheim og omegn. Referér til at du har funnet artisten her på Underholdning.no om du vil booke, og krev 10 % rabatt! Legg gjerne igjen din vurdering av pianobaren etter utført oppdrag. Trykk "svar" på innlegget/annonsen under for å gjøre dette. Takk!

Er du pianist og tilbyr pop-up pianobar i Trondheim? Legg til et et kort innlegg i kommentarfeltet under, hvor du beskriver tjenestene du tilbyr. Gjerne en link til video av deg selv på YouTube e.l. om du har. Det er gratis å bruke Underholdning.no. Det eneste vi krever, er at derer gir brukere som finner deres tjenester via oss 10 % rabatt på bookingen (mer info for artister her!) Win-win, kaller vi det!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom artist og kunde. Lykke til!