Skjult teater i Bergen

Finn skuespillere som tilbyr skjult teater i Bergen
Skjult teater gir en unik stemning på festen, og sørger for at gjestene dine ikke glemmer den med det første - det kan vi nærmest garantere!
Konseptet skjult teater går enkelt og greit ut på at en eller flere skuespillere "infiltrerer" festen din forkledd i en rolle det er naturlig at skal være der, og skaper liv og røre. En kelner som flørter åpenlyst med damene, en hovmester som hikker og snøvler, en foredragsholder som er helt på bærtur. Eller hva som helst annet! Her er det kun kreativiteten som setter grenser. Og det hele vil forvirre gjestene, og skape en pinlig, morsom og rar stemning, mens det hviskes rundt bordet. Bør forsøkes! Se skuespillere som tilbyr skjult teater med rabatt (!) i Bergen under...

Finn skjult teater i Bergen
(Skuespillere: tilby skjult teater!)

Nedenfor kan du finne skuespillere som tilbyr skjult teater i Bergen og omegn. Referér til at du har funnet skuespilleren her på Underholdning.no om du vil booke, og krev 10 % rabatt! Legg gjerne igjen din vurdering av det skjulte teateret etter utført oppdrag. Trykk "svar" på innlegget/annonsen under for å gjøre dette. Takk!

Tilbyr du skjult teater i Bergen? Legg til et et kort innlegg i kommentarfeltet under, hvor du beskriver tjenestene du/dere tilbyr. Gjerne med en link til videoklipp om du har. Det er gratis å bruke Underholdning.no, det eneste vi krever, er at du/dere gir brukere som finner dine/deres tjenester via oss 10 % rabatt på bookingen (mer info for artister her!) Win-win, kaller vi det!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom skuespiller(e) og kunde. Lykke til!