Skjult teater i Stavanger/Sandnes

Finn skuespillere som tilbyr skjult teater i Oslo
Skjult teater er morsomme greier! Det kan faktisk fort føre til at festen din blir en aldri så liten "snakkis" hvis du leier inn skuespillere til å utføre skjult teater... Men hvordan funker det, egentlig?
Skjult teater går rett og slett ut på at en eller flere skuespillere "infiltrerer" festen din forkledd i en rolle det er naturlig at skal være der, og skaper liv og røre. Skuespillerne "tar den helt ut", og spiller rollen på en "sjokkerende" måte, til stor overraskelse for gjestene. Det kan være en flørtete servitør som legger an på alle damene, en kelner som sjangler, en "ubuden gjest" som åpenbart har kommet på feil fest, men som ikke tar hintet . Eller hva som helst annet! Her er det kun kreativiteten som setter grenser. Og det hele vil forvirre gjestene, og skape en pinlig, morsom og rar stemning, mens det hviskes heftig rundt bordet. Skjult teater bør rett og slett forsøkes! Se skuespillere som tilbyr skjult teater med rabatt (!) i Stavangerområdet under...

Finn skjult teater i Stavanger/Sandnes
(Skuespillere: tilby skjult teater!)

Nedenfor kan du finne skuespillere som tilbyr skjult teater i Stavanger, Sandnes og omegn. Referér til at du har funnet skuespilleren her på Underholdning.no om du vil booke, og krev 10 % rabatt! Legg gjerne igjen din vurdering av det skjulte teateret etter utført oppdrag. Trykk "svar" på innlegget/annonsen under for å gjøre dette. Takk!

Tilbyr du skjult teater i Stavangerområdet? Legg til et et kort innlegg i kommentarfeltet under, hvor du beskriver tjenestene du/dere tilbyr. Gjerne med en link til videoklipp om du har. Det er gratis å bruke Underholdning.no, det eneste vi krever, er at du/dere gir brukere som finner dine/deres tjenester via oss 10 % rabatt på bookingen (mer info for artister her!) Win-win, kaller vi det!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom skuespiller(e) og kunde. Lykke til!