Skjult teater i Trondheim

Finn skuespillere som tilbyr skjult teater i Trondheim
Skjult teater er et realitivt nytt konsept, men det er ikke mindre genialt av den grunn. Et skjult teater som virkelig slår til, kan være den aller beste underholdningen du kan tenke deg på en fest, og det kan fort få festen til å bli en skikkelig "snakkis" etterpå!
Men hva er skjult teater? Skjult teater går ut på at en eller flere skuespillere "infiltrerer" festen din forkledd i en rolle det er naturlig at skal være der, og skaper liv og røre. De spiller denne rollen til det ytterste, noe som fører til de merkligste og morsomste situasjoner. En kelner som flørter åpenlyst med damene, en hovmester som hikker og snøvler, en foredragsholder som er helt på bærtur. Eller hva som helst annet! Her er det kun kreativiteten som setter grenser. Og det hele vil forvirre gjestene, og skape en pinlig, morsom og rar stemning, mens det hviskes rundt bordet. Skjult teater må rett og slett oppleves! Se skuspillere som tilbyr skjult teater i Trondheim - med rabatt!

Finn skjult teater i Trondheim
(Skuespillere: tilby skjult teater!)

Nedenfor kan du finne skuespillere som tilbyr skjult teater i Trondheim og omegn. Referér til at du har funnet skuespilleren her på Underholdning.no om du vil booke, og krev 10 % rabatt! Legg gjerne igjen din vurdering av det skjulte teateret etter utført oppdrag. Trykk "svar" på innlegget/annonsen under for å gjøre dette. Takk!

Tilbyr du skjult teater i Trondheim? Legg til et et kort innlegg i kommentarfeltet under, hvor du beskriver tjenestene du/dere tilbyr. Gjerne med en link til videoklipp om du har. Det er gratis å bruke Underholdning.no, det eneste vi krever, er at du/dere gir brukere som finner dine/deres tjenester via oss 10 % rabatt på bookingen (mer info for artister her!) Win-win, kaller vi det!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom skuespiller(e) og kunde. Lykke til!