Proffe spillejobber i Bergen

Proffe spillejobber i Bergen: utested, festival etc.
På denne siden knyttes kontakt mellom fremadstormende musikere/band og proffe arrangører (utesteder, festivaler o.l.) For penger i kassa, anbefaler vi også musikere/band å ta mindre oppdrag (musikk til dans på fest, musikk i bryllup o.l.) via våre egne sider for dette.

Bergen har en lang og stolt musikktradisjon. Men byen mellom de syv fjell hviler ikke på de musikalske laubærene av den grunn. Det popper stadig opp nye talentfulle band og musikere, og byen har også mange gode scener, utesteder og festivaler hvor disse kan få vist seg frem...
Problemet er bare at det ikke alltid er like lett for musikerne/bandene å komme i kontakt med arrangører/utesteder og festivaler. Og på samme måte er det ofte vanskelig for arrangører/utesteder og festivaler å finne frem til talentene som fortjener spille for deg. Men nå kan artister og arrangører i Bergen finne hverandre akkurat her - på denne siden!

Band/musikere: tilby deres musikk!
Arrangører: tilby spillejobber i Bergen!

Er du/dere musiker/band med ambisjoner i Bergen? Tilby deres tjenester til proffe arrangører/utesteder/festivaler o.l. ved å legge inn en kort beskrivelse av deg/dere nedenfor, og hva du/dere kan tilby. Vi anbefaler også at du legger ved link til YouTube-vide, musikk-klipp e.l.

Tilbyr du proffe spillejobber i Bergen? Representerer du en proff arrangør, et utested, en festival e.l. i Bergen eller omegn? Da kan du søke etter nytt og friskt blod til scenen din her! Legg igjen en kommentar med type musikk/musiker/band du søker, og tidspunkt for dette. Mange dyktige og nyskapende musikere vil se innlegget ditt, det kan vi garantere!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom arrangør og musiker(e). Lykke til!