Proffe spillejobber i Oslo

Proffe spillejobber i Bergen: utested, festival etc.
På denne siden knyttes kontakt mellom fremadstormende musikere/band og proffe arrangører (utesteder, festivaler o.l.) For penger i kassa, anbefaler vi også musikere/band å ta mindre oppdrag (musikk til dans på fest, musikk i bryllup o.l.) via våre egne sider for dette.

Det tyter nærmest musikktalenter og dyktige band opp av kumlokkene i Oslo. Men det er ikke lett for alle disse å få markedsført seg, og vist sitt potensiale til proffe arrangører. Samtidig er det vanskelig for proffe arrangører/utesteder/festivaler o.l. å finne frem til de unike talentene som fortjener å spille på deres scener...
På denne siden kan løsningen ligge. Her kan musikere og band i Oslo og omegn tily sine tjenester til proffe arrangører, og arrangører/utesteder/festivaler etc. kan søke etter gode musikere/band til å fylle sine scener.

Band/musikere: tilby deres musikk!
Arrangører: tilby spillejobber i Oslo!

Er du/dere musiker/band med ambisjoner i Oslo eller omegn? Tilby deres tjenester til proffe arrangører/utesteder/festivaler o.l. ved å legge inn en kort beskrivelse av deg/dere nedenfor, og hva du/dere kan tilby. Vi anbefaler også at du legger ved link til YouTube-vide, musikk-klipp e.l.

Tilbyr du proffe spillejobber i Oslo? Representerer du en proff arrangør, et utested, en festival e.l. i Oslo eller på Østlandet? Da kan du søke etter nytt og friskt blod til scenen din her! Legg igjen en kommentar med type musikk/musiker/band du søker, og tidspunkt for dette. Mange dyktige og nyskapende musikere vil se innlegget ditt, det kan vi garantere!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom arrangør og musiker(e). Lykke til!