Proffe spillejobber i Stavanger/Sandnes

Proffe spillejobber i Bergen: utested, festival etc.
På denne siden knyttes kontakt mellom fremadstormende musikere/band og proffe arrangører (utesteder, festivaler o.l.) For penger i kassa, anbefaler vi også musikere/band å ta mindre oppdrag (musikk til dans på fest, musikk i bryllup o.l.) via våre egne sider for dette.

Stavangerområdet er et rekrutteringsområde når det kommer til kule og nyskapende band og musikere. Men det finnes mange artister av god kvalitet som fortsatt er uoppdagede, fordi de ikke er funnet av proffe arrangører/utesteder/festivaler - enda! Men på denne siden kan de markedsføre seg selv, og gjøre seg synlig ovenfor de som styrer byens scener...
Proffe arrangører/utesteder/festivaler o.l. i Stavanger og Sandnes trenger stadig nye, feshe artister på scenene sine. Slik gjør de seg spennende for publikum. Men problemet er at det ikke alltid er så lett å finne disse artistene. Her på denne siden kan imidlertid arrangører/utesteder/festivaler o.l. søke etter artister, og kanskje finne nytt gull til sine scener!

Band/musikere: tilby deres musikk!
Arrangører: tilby spillejobber i Stavanger/Sandnes!

Er du/dere musiker/band med ambisjoner i Stavangerområdet? Tilby deres tjenester til proffe arrangører/utesteder/festivaler o.l. ved å legge inn en kort beskrivelse av deg/dere nedenfor, og hva du/dere kan tilby. Vi anbefaler også at du legger ved link til YouTube-vide, musikk-klipp e.l.

Tilbyr du proffe spillejobber i Stavanger/Sandnes? Representerer du en proff arrangør, et utested, en festival e.l. i Stavanger, Sandnes eller omegn? Da kan du søke etter nytt og friskt blod til scenen din her! Legg igjen en kommentar med type musikk/musiker/band du søker, og tidspunkt for dette. Mange dyktige og nyskapende musikere vil se innlegget ditt, det kan vi garantere!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom arrangør og musiker(e). Lykke til!