Proffe spillejobber i Trondheim

Proffe spillejobber i Bergen: utested, festival etc.
På denne siden knyttes kontakt mellom fremadstormende musikere/band og proffe arrangører (utesteder, festivaler o.l.) For penger i kassa, anbefaler vi også musikere/band å ta mindre oppdrag (musikk til dans på fest, musikk i bryllup o.l.) via våre egne sider for dette.

Trondheim og Trøndelag har fostret mange store musikere! Og den tiden er ikke forbi... For fortsatt så gror det godt med musikalske talenter i Midt-Norge. Problemet mange nyskapende musikere og band imidlertid har, er at de ikke blir plukket opp av proffe arrangører/utesteder/festivaler og andre som disponerer byens scener...
Proffe arrangører/utesteder/festivaler o.l. trenger stadig å forny hva de tilbyr på sine scener. Og lokal vare er aller best! Men det kan være vanskelig å finne frem til de musikalske talentene...

På denne siden gir vi musikere/band mulighet til å selge inn sine tjenester til proffe arrangører, samtidig som vi gir arrangører/utesteder/festivaler etc. mulighet til å annonsere gratis etter nye stjerner.

Band/musikere: tilby deres musikk!
Arrangører: tilby spillejobber i Trondheim!

Er du/dere musiker/band med ambisjoner i Trondheim? Tilby deres tjenester til proffe arrangører/utesteder/festivaler o.l. ved å legge inn en kort beskrivelse av deg/dere nedenfor, og hva du/dere kan tilby. Vi anbefaler også at du legger ved link til YouTube-vide, musikk-klipp e.l.

Tilbyr du proffe spillejobber i Trondheim? Representerer du en proff arrangør, et utested, en festival e.l. i Trondheim eller Trøndelag? Da kan du søke etter nytt og friskt blod til scenen din her! Legg igjen en kommentar med type musikk/musiker/band du søker, og tidspunkt for dette. Mange dyktige og nyskapende musikere vil se innlegget ditt, det kan vi garantere!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom arrangør og musiker(e). Lykke til!