Stand-up i Trondheim

Komikere som tilbyr stand-up i Bergen
Stand-up og humor er stas! Og om du leier inn en stand-up-komiker som underholdning til din fest eller ditt arrangement, kan du nesten være sikker på at stemningen blir høy. Ikke bare under selve showet, men også etterpå. For stand-up skaper i tillegg til latter også felles referanser og samtaler mellom gjestene.
Selv om ikke Trondheim har noe lang stand-up-tradisjon, spirer det nå med mange morsomme herrer med bart, og damer (uten bart) i Trønderhovedstaden. Se om du finner noen av disse nederst på denne siden, og book dem til din neste fest/ditt neste arrangement - med rabatt!

Finn komiker(e)  i Trondheim
(Komikere: tilby stand-up og humor!)

Nedenfor kan du finne komikere som tilbyr stand-up og humor i Trondheim og omegn. Referér til at du har funnet komikeren her på Underholdning.no om du vil booke, og krev 10 % rabatt! Legg gjerne igjen din vurdering av komikeren etter utført oppdrag. Trykk "svar" på innlegget/annonsen under for å gjøre dette. Takk!

Er du komiker og tilbyr underholdning i Trondheimsområdet? Legg til et et kort innlegg i kommentarfeltet under, hvor du beskriver tjenestene dere tilbyr. Gjerne en link til video av deg selv på YouTube e.l. om du har. Det er gratis å bruke Underholdning.no, det eneste vi krever, er at du gir brukere som har funnet dine tjenester via Underholdning.no 10 % rabatt på bookingen (mer info for artister her!) Win-win, kaller vi det!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom komiker og kunde. Lykke til!