Trylling/magi i Bergen

Trylling/magi til din fest i Bergen
Trylling, magi og illusjoisme er underholdning som treffer alle - unge som gamle. Og man sitter igjen med en følelse av å ha vært med på noe unikt etter man har sett på trylling/magi. Så om du vi gi festen eller arrangementet ditt et unikt preg (hvem vil ikke det), bør du leie inn en tryllekunstner/magiker/illusjonist som underholdning. Det trenger slett ikke koste skjorta heller.
Men hvilke tryllekunstnere/illusjonister tilbyr show/underholdning som du kan booke? Nederst på denne siden kan du finne flere som tilbyr magi/trylling som underholdning - med rabatt!

Finn tryllekunstner/illusjonist  i Bergen
(Magikere: tilby dine tjenester!)

Nedenfor kan du finne magikere/illusjoister som tilbyr underholdning/show med trylling/magi/illusjonisme i Bergen og omegn. Referér til at du har funnet tryllekunstneren/illusjonisten her på Underholdning.no om du vil booke, og krev 10 % rabatt! Legg gjerne igjen din vurdering av artisten etter utført oppdrag. Trykk "svar" på innlegget/annonsen under for å gjøre dette. Takk!

Er du magiker/tryllekunstner/illusjonist og tilbyr underholdning i Bergen? Legg til et et kort innlegg i kommentarfeltet under, hvor du beskriver tjenestene du tilbyr, og gjerne en link til YouTube-video e.l. Det er gratis å bruke Underholdning.no, det eneste vi krever er at du gir brukere som finner dine tjenester via oss 10 % rabatt på bookingen (mer info for artister her!) Win-win, kaller vi det!

Oppgjør for tjenester ordnes direkte mellom artist og kunde. Lykke til!